ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
Цей документ описує політику конфіденційності для сайту inaksha.tilda.ws (далі – Сайт) компанії «Inaksha» (далі - Компанія). У цьому документі роз'яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті. Після заповнення форми замовлення, а також форми зворотного зв'язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Компанією своїх персональних та контактних даних. Компанія може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

Файли cookies

Наш веб-сайт використовує файли-cookies. Cookie — це файл, що містить ідентифікатор (стрічку, яка складається з літер та цифр), і який надсилається веб-сервером до веб-браузеру, та зберігається браузером. В подальшому, ідентифікатор надсилається назад на сервер кожного разу, коли браузер запитує веб-сторінку з серверу. Файли-cookies можуть бути або «постійними» або «сеансовими»: постійні будуть зберігатися браузером та будуть придатними до завершення терміну дії, якщо тільки не будуть видалені користувачем завчасно; «сеансові» навпаки – будуть видалятися після завершення сеансу роботи з сайтом або після закриття браузеру. Файли-cookies зазвичай не містять жодної інформації, яка ідентифікує особу користувача. Проте, ваша персональна інформація, яку ми маємо, може бути пов'язана з інформацією, що зберігається та отримана від файлів-cookies.

Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

Більшість браузерів надають вам можливість відмовитися від використання файлів-cookies, наприклад:

  • в Internet Explorer ви можете заблокувати використовуючи налаштування керування файлами-cookie, доступними в меню «Інструменти» – «Опції Інтернету» – «Конфіденційність» – «Розширені» ( "Tools," "Internet Options," "Privacy," "Advanced");

  • у Firefox ви можете заблокувати всі файли-cookie, натиснувши «Інструменти» – «Опції» – «Конфіденційність»: у випадаючому меню оберіть пункт «Використовувати користувацькі налаштування журналу» та зніміть виділення з пункту «Прийняти файли-cookie від сайтів»;

  • в Chrome ви можете заблокувати всі файли-cookie увійшовши до меню «Налаштування та управління», та обравши «Налаштування» – «Відобразити розширені налаштування» та «Налаштування контенту», а потім обравши «Заборонити сайтам надсилати будь-які дані» під заголовком «Cookies».

Блокування всіх файлів-cookiе матиме негативні наслідки на зручність користування багатьма веб-сайтами. Якщо ви заблокуєте файли-cookie, ви не зможете користуватися багатьма функціями нашого веб-сайту.

Ви можете видалити файли-cookie, які вже зберігаються на вашому комп'ютері, наприклад:

  • в Internet Explorer ви маєте видаляти файли-cookie вручну (інструкцію, як це зробити, можна знайти за адресою http://support.microsoft.com/kb/278835);

  • у Firefox файли-cookie можна видалити перейшовши в меню «Інструменти» – «Опції» – «Конфіденційність»: у випадаючому меню оберіть пункт «Використовувати користувацькі налаштування журналу», натисніть "Показати Cookies," а потім – "Видалити всі Cookies";

  • в Chrome ви можете видалити всі файли-cookie увійшовши до меню «Налаштування та управління», та обравши «Налаштування» – «Відобразити розширені налаштування» та «Очистити дані перегляду», а перед тим оберіть пункт «Видалити файли-cookie та інші дані й плагіни сайтів».

  1. Видалення файлів-cookiе матиме негативні наслідки на зручність користування багатьма веб-сайтами.

За допомогою системи Google Analytics може збиратися статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов'язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти evgen.piddubny@gmail.com

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:
- доменне ім'я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;
- вид браузера та операційної системи;
- дата і час відвідування Сайту;
- переглянуті сторінки;
- якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники Компанії не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

Розголошення інформації

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Відповідальність

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані Компанія, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Інтелектуальна власність

Усі права на зміст Сайту належать Компанії або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.

Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Компанії. Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що дана ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту.

В окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.

Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами.

Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.